Bursa'da apartman yangınında mahsur kalan vatandaş cam kırılarak kurtarıldı
- 3 / 1
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında, yoğun duman arasında mahsur kalan bir vatandaş, itfaiye ekiplerinin camı kırarak içeri girmesiyle kurtarıldı. Olayda can kaybı yaşanmadı, ancak evde maddi hasar oluştu.
- 3 / 2
Saat 21.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir sebeple Şükraniye Mahallesi'ndeki bir evde yangın çıktı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü.
- 3 / 3
Yangının çıktığı daireden yoğun duman yükseldiğini gören itfaiye ekipleri, dumanların çıktığı camı kırarak içeri girdi. Ekipler, evde dumandan etkilenen vatandaşı kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahale olay yerinde yapılan vatandaşın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
- 17:44Denizli Büyükşehir, temiz bir gelecek için yatırımlara hız verdi
- 17:34Hamsu Köprüsü yakınındaki orman yangını büyümeden söndürüldü
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler











