Bursa'da alkollü sürücü feci kazada hayatını kaybetti
- 4 / 1
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde, Akçalar Mahallesi'nde gerçekleşen üzücü bir trafik kazasında, park halindeki bir tıra arkadan çarpan lüks otomobilin sürücüsü ağır yaralandı.
- 4 / 2
Kaza sonrası olay yerine hemen jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 43 yaşındaki Halil Acar'ın kullandığı 16 BHB plakalı otomobil, Ahmet T.'ye ait 10 ARD plakalı tıra çarparak büyük bir gürültüyle hurdaya döndü. Çarpmanın etkisiyle sürücü araç içinde sıkıştı ve ekiplerin yoğun çabasıyla kurtarıldı.
- 4 / 3
Olay yerinde yapılan kalp masajının ardından Halil Acar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede yapılan testlerde Acar'ın 2.53 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ediyor.
- 4 / 4
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı









