Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü

  • 6 / 1 Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü 0

    Bursa'da, 'Aksa Tufanı' operasyonunun yıldönümü vesilesiyle düzenlenen bir yürüyüşle Filistin'e destek mesajları iletildi.

  • 6 / 2 Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü 1

    Ulu Camii'nin önünden başlayıp Şehreküstü Meydanı'nda son bulan yürüyüş sırasında katılımcılar, "Küresel Sümud Filosu onurumuzdur" yazılı pankartlar taşıdı ve "Çok yaşa Filistin" sloganları attı.

  • 6 / 3 Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü 2

    Grup adına yapılan açıklamada, 3 gün sonra 3. yılına girecek olan Gazze katliamının hala devam ettiği vurgulandı. Açıklamada, 1380 yıl önce Kerbela'da peygamber evlatlarının şehit edildiği hatırlatılarak, Gazze'deki durumun da benzer bir zulüm olduğu belirtildi. Açıklamada, "Gazze katliamı devam ettiği müddetçe bizim neslimiz bizden sonra gelen evlatlarımız, Gazze katliamı ile ilgili bir kaynak okuduğunda bize lanetler edecek, hiç kimse mi yoktu diyecekler. 2 milyar Müslüman ne yapıyordu diyecekler. Kendimize bakalım bizden sonraki nesil bizi lanetle mi yoksa rahmetle mi yadetsinler" ifadelerine yer verildi.

  • 6 / 4 Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü 3

  • 6 / 5 Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü 4

  • 6 / 6 Bursa'da 'Aksa Tufanı' yıldönümünde Filistin'e destek yürüyüşü 5