Bursa'da 5 bin çiftçiye mazot desteği ödemeleri yapıldı
- 5 / 1
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yüzde 100 hibeli ‘Mazot Desteği’ projesi kapsamında yaklaşık 5 bin çiftçiye ödemelerin yapıldığını duyurdu. Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin üretimini desteklemek amacıyla Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı aracılığıyla başlattığı proje ile üreticilere önemli bir destek sağladı.
- 5 / 2
Yaklaşık 5 bin Bursalı çiftçiye, Opet ve Petrol Ofisi istasyonlarında kullanabilecekleri mazot şifreleri gönderildi. Belediye Başkanı Bozbey, İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu ile yaptığı görüşmede bu gelişmeyi paylaştı.
- 5 / 3
Başkan Bozbey, 'Yapmış olduğumuz destekle birlikte çiftçilerimiz daha fazla alanı eker duruma gelecek. Üreticilerimizi bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin yanlarında olduğunu göstereceğiz' diyerek çiftçilere olan desteğin süreceğini vurguladı. İznik Ziraat Odası Başkanı Vahit Mutlu da, mazot desteğinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkürlerini iletti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı









