Bursa başkan vekili, Akhisar'daki kazazedeleri hastanede ziyaret etti

  • 5 / 1 Bursa başkan vekili, Akhisar'daki kazazedeleri hastanede ziyaret etti 0

    Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaşanan trafik kazasında 11 kişi hayatını kaybederken, 27 kişi yaralandı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şahin Biba, kazanın ardından yaralıları ve onların yakınlarını hastanelerde ziyaret etti.

  • 5 / 2 Bursa başkan vekili, Akhisar'daki kazazedeleri hastanede ziyaret etti 1

    Bursa'dan yola çıkan bir tur otobüsünün çekiciyle çarpışması sonucu meydana gelen kazanın ardından, Başkan Vekili Biba, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Gültekin Saygısever ve Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı ile birlikte hastaneleri gezdi. Merkezefendi Devlet Hastanesi, Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi ve Manisa Şehir Hastanesi’nde tedavi gören yaralılarla bir araya gelerek, durumları hakkında bilgi aldı.

  • 5 / 3 Bursa başkan vekili, Akhisar'daki kazazedeleri hastanede ziyaret etti 2

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, kazanın ardından Afet Koordinasyon Merkezi aracılığıyla bölgeye yardım gönderdi. Koordinasyon aracı ve mobil ikram otobüsü, yaralılara ve ailelerine destek sağlamak amacıyla bölgeye sevk edildi. Biba, “Ekiplerimiz her zaman yanlarında olacak” diyerek, yaşamını yitirenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi. Ayrıca, mobil ikram otobüsleriyle ihtiyaçların karşılanacağı bilgisini verdi.

  • 5 / 4 Bursa başkan vekili, Akhisar'daki kazazedeleri hastanede ziyaret etti 3

  • 5 / 5 Bursa başkan vekili, Akhisar'daki kazazedeleri hastanede ziyaret etti 4