Bülent Ersoy, 46 yıl sonra 'Gırgıriye'nin assolisti oluyor!
- 3 / 1
Türk sinemasının sevilen komedi filmi serisi 'Gırgıriye', Müjdat Gezen'in dokunuşuyla 46 yıl aradan sonra tiyatro sahnesine taşınıyor. Bu heyecan verici uyarlamanın kadrosunda sürpriz isimler yer alıyor.
- 3 / 2
Müzikalin ilk dikkat çekici sürprizi, filmde de başrolü üstlenen usta oyuncu Perran Kutman'ın aynı rolü tiyatro sahnesinde de canlandırmayı kabul etmesi oldu. Bu karar, seyircilerde şimdiden büyük bir beklenti yarattı.
- 3 / 3
İkinci büyük sürpriz ise Türk müziğinin divası Bülent Ersoy'un projeye dahil olmasıyla yaşandı. Dün akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde Müjdat Gezen'in sahnelediği '7 Kocalı Hürmüz' oyununu izlemeye giden Ersoy, oyun sonrası Gezen tarafından 'Gırgıriye' müzikalinin assolisti olarak duyuruldu. Müjdat Gezen, müzikal için assolist arayışının uzun sürdüğünü ve Bülent Ersoy'u ikna etmenin kendisi için büyük bir başarı olduğunu belirtti. Ersoy'un başlangıçta yoğun programı nedeniyle teklife sıcak bakmadığını ancak sonunda kabul ettiğini ekledi. Bülent Ersoy'un müzikalde üç şarkı seslendireceği öğrenildi.
- 23:27ING, 12 ay içinde dolar/TL tahminini 56,30 seviyesine yükseltti
- 23:18Katar'ın çöl mirası, İran'ın füze tehdidiyle sarsıldı: Dünyanın en zengin ülkesinin ekonomisi kabus yaşıyor
- 23:10Hürmüz Boğazı'nda devrim niteliğinde adım: Geçiş ücreti kripto para ile ödenecek
- 23:01Hürmüz Boğazı'nda İran'ın dijital kontrolü: 'Hürmüz Safe' ile milyarlarca dolarlık gelir ve bilgi hakimiyeti peşinde
- 22:52Samsun sahilinde 19 Mayıs coşkusu: Kırmızı beyaz aydınlatma










