Bozüyük'te yaya geçitlerinde dronlu denetim: Sürücülere uyarılar yapıldı
- 5 / 1
Bilecik'in Bozüyük ilçesinde polis ekipleri, yaya geçitlerindeki güvenliği artırmak amacıyla drone destekli bir uygulama gerçekleştirdi. Trafik Denetleme, Toplum Destekli Polislik ve Polis Merkezi Amirliği ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma, sürücülerin yaya geçidi kurallarına uyumunu sağlamayı hedefledi.
- 5 / 2
Uygulama kapsamında, yaya geçitleri öncesinde durdurulan sürücülere, yayaların geçiş önceliğinin yasal bir zorunluluk olduğu hatırlatıldı. Ekipler, sürücülere bu konuda sözlü bilgilendirmelerde bulunurken, konunun önemine dikkat çekildi.
- 5 / 3
Sadece denetimle sınırlı kalmayan uygulama, aynı zamanda farkındalık yaratmaya yönelik çalışmalara da yer verdi. Yaya ve sürücülere konuyla ilgili broşürler dağıtılırken, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu kamu binaları ve yerleşkelerine afişler asılarak yaya geçidi kurallarının önemi vurgulandı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 21:47Bilecik'te masa tenisi heyecanı: Korunma altındaki gençler ve personel aynı masada buluştu
- 21:38Hentbolda Türk takımları Avrupa'daki rakipleriyle buluşuyor
- 21:28Manisa'ya dev yatırım: Başkan Dutlulu, 1 milyar liralık köprülü kavşak müjdesi verdi
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı











