Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı

  • 6 / 1 Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı 0

    Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde yaşayan kırsal mahalle sakinlerinin ilçe merkezine ulaşımını kolaylaştırmak için Bozdoğan Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel'in talimatıyla ücretsiz şehir içi seferleri başlatıldı.

  • 6 / 2 Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı 1

    Başkan Özel, seçim vaatlerini yerine getirmeye devam ettiğini belirterek, halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını önceliklendirdiğini vurguladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen proje kapsamında Salı ve Cuma günleri Hisar, Hıdırbaba ve Cumhuriyet mahallelerinden ilçe merkezine, pazara ve hastaneye düzenli seferler düzenleniyor.

  • 6 / 3 Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı 2

    Özellikle yaşlı, engelli ve çocuklu vatandaşlar için büyük kolaylık sağlayan bu uygulama, hem pratikliği hem de vatandaş odaklı yapısıyla büyük beğeni topladı. Minibüse binen vatandaşlar, ulaşımın kolaylaştığını ve belediye başkanına teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Başkan Özel ise, halkın desteğinin kendilerine güç verdiğini ve Bozdoğan için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Bozdoğan Belediyesi, gelen talepler doğrultusunda şehir içi ulaşım hizmetlerini daha da genişletmeyi planlıyor.

  • 6 / 4 Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı 3

  • 6 / 5 Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı 4

  • 6 / 6 Bozdoğan'da ücretsiz şehir içi ulaşım başladı 5