Bozdoğan'da sağanak yağış bahçe duvarını yıktı, can kaybı yaşanmadı
- 3 / 1
Aydın'ın Bozdoğan ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Hisar Mahallesi'nde bir evin bahçe duvarının yıkılmasına yol açtı. Değirmen Sokak'ta bulunan bir vatandaşın evine ait bahçe duvarı, yoğun yağışın ardından göçtü. Olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı meydana gelmedi.
- 3 / 2
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve Bozdoğan Belediyesi ekipleri sevk edildi. Ekipler, yıkılan duvarın çevresinde güvenlik önlemi alarak enkazı kaldırdı. Tehlike arz eden diğer duvarlarda da gerekli inceleme ve müdahale çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.
- 3 / 3
Bozdoğan Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, 'Hisar Mahallesi Değirmen Sokak'ta yoğun yağışlar nedeniyle bir vatandaşımıza ait bahçe duvarında yıkılma meydana gelmiştir. İhbarın ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hızla bölgeye intikal ederek gerekli güvenlik ve müdahale çalışmalarını başlatmıştır' ifadelerine yer verildi. İlçede aralıklarla devam eden yağışlara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
- 21:46İnegöl'de husumetli gruplar arasında silahlı çatışma çıktı
- 21:37Avrupa tarlada ürün bırakmadı: Kuraklık ve sıcaklar tarımı vurdu
- 21:27Nilüfer'e 7 bin 600 metrelik altyapı hattı yatırımı tamamlandı
- 21:17Bozdoğan belediye başkanı öğrencileri karşıladı
- 21:07Güney Kore, savaş zamanı komuta yetkisini devralmak istiyor










