Boşanma davasında Fikret Orman tanık kürsüsünde, Okan Buruk da sırada!
- 4 / 1
Eski manken Güzide Duran ile iş insanı Adnan Aksoy arasındaki karşılıklı boşanma davasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman, mahkemede tanıklık yaparken, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da tanık olarak dinlenilmesine karar verildi.
- 4 / 2
İstanbul Aile Mahkemesi'nde gizli görülen duruşmada, Adnan Aksoy'un tanığı olarak dinlenen Fikret Orman, yaklaşık 40 dakika boyunca ifade verdi. Güzide Duran'ı avukatı Feyza Altun'un, Adnan Aksoy'u ise avukatının temsil ettiği duruşmada ara karar açıklandı.
- 4 / 3
Mahkeme, Adnan Aksoy'un diğer tanığı olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un da bir sonraki celsede dinlenmesine hükmederek davayı erteledi. Bu tanıklıklar, davanın gidişatını etkileyebilecek önemli detaylar içerebilir.
- 4 / 4
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı









