Bolu'da yol süpürme aracı alevlere teslim oldu, itfaiye müdahalesiyle yangın söndürüldü
- 4 / 1
Bolu'nun Tabaklar Mahallesi'nde, Necip Fazıl Kısakürek Bulvarı üzerinde öğle saatlerinde şaşırtıcı bir olay yaşandı. Bolu Belediyesi'ne ait bir yol süpürme aracından henüz belirlenemeyen bir sebeple dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden sürücü, aracı hemen kenara çekerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yangını ihbar etti.
- 4 / 2
İhbar üzerine bölgeye hızla sevk edilen itfaiye ve polis ekipleri, alevleri kontrol altına almak için çalışmalara başladı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucunda araçtaki yangın başarıyla söndürüldü. Olayda ne can kaybı ne de yaralanma meydana gelirken, araçta önemli maddi hasar oluştu.
- 4 / 3
Olay yerinde incelemelerini sürdüren ekipler, yol süpürme aracında yangının nasıl çıktığını tespit etmek için çalışmalar başlattı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma devam ederken, yetkililer konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapmayı bekliyor.
- 4 / 4
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı
- 22:36Türkiye'den dönen 3 bin hayvanın sırrı aylar sonra çözüldü










