Bolu'da şok dolandırıcılık: 'Terör örgütüne karıştınız' yalanıyla 140 bin dolar gasp edildi!
- 3 / 1
Bolu'da, vatandaşı telefonla arayarak kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcılar, 'Adınız terör örgütüne karıştı' diyerek 140 bin dolar para talep etti. Mağdur, bu numaraya inanarak ertesi gün parayı dolandırıcılara teslim etti ve bir süre sonra dolandırıldığını fark ederek ihbarda bulundu.
- 3 / 2
İhbar üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki takiplerle dolandırıcıların İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunduğunu belirledi. 26 Kasım tarihinde beş farklı adrese düzenlenen operasyonda, U.A. ve C.E. ile üçü suça sürüklenmiş çocuk olmak üzere toplam beş şüpheli yakalandı. Şüphelilerin farklı illerde de benzer suçlara karıştığı tespit edildi.
- 3 / 3
Yakalanan şüpheliler Bolu'ya getirilerek emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Olay, 14 Kasım tarihinde meydana gelmişti ve dolandırıcıların numarasına inanan vatandaş, 140 bin doları bir gün sonra teslim etmişti.
- 10:59Uzmanlardan bahar aylarında polen alerjisine karşı önemli uyarılar
- 10:4910 suçtan aranan firari hükümlü Aliağa'da nefes kesen operasyonla yakalandı!
- 10:39Ege Üniversitesi'nde veri biliminin geleceği tartışıldı
- 10:29Belediyenin ihmali kaderi oldu: Engelli evladıyla perişan anne isyan etti!
- 10:19Bursa'da aranması olan 3 kişi cezaevine gönderildi










