Bogota'daki Müslüman topluluk, Estambul Camii'nde iftar yapıyor
- 11 / 1
Kolombiya'nın başkenti Bogota'da yaşayan Müslümanlar, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Estambul Camii'nde iftar sofralarında bir araya geliyor.
- 11 / 2
Palermo mahallesindeki İngiliz tarzı Estambul Camii, özellikle Cuma günleri ailelerin buluşma noktası olarak öne çıkıyor. Hem ibadet hem de toplumsal bir merkez olarak hizmet veren camide kadınlar, ikinci katta Kur'an okuyor ve çeşitli etkinliklere katılıyor.
- 11 / 3
Akşam saatlerinde cami bahçesi, iftar hazırlıklarıyla hareketleniyor. Bogota'daki Müslüman topluluk, iftar menüsünde Kolombiya mutfağının lezzetlerini bir araya getiriyor. Yaklaşık 10 bin Müslümanın yaşadığı Kolombiya'da, başkent Bogota, Maicao ve Buenaventura'da Müslüman nüfusu yoğunlukla bulunuyor.
- 11 / 4
- 11 / 5
- 11 / 6
- 11 / 7
- 11 / 8
- 11 / 9
- 11 / 10
- 11 / 11
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!











