Bodrum'un su sorununa çözüm: MUSKİ'den Denizden Su Arıtma tesisi onayı
- 3 / 1
MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum'a ilave su sağlamak amacıyla başlattığı Ekinanbarı desalinasyon tesisi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan onay aldı.
- 3 / 2
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Bodrum'daki su sıkıntısını gidermek için yaptığı çalışmalar doğrultusunda önemli bir adım atılmış oldu. Ekinanbarı Kaynağından İçme ve Kullanma Suyu Temini projesi, tuzlu sudan içilebilir su elde edilmesini sağlayacak. Bu tesisin tamamlanmasıyla birlikte yıllık 20 milyon metreküp su üretimi planlanıyor.
- 3 / 3
Projenin hayata geçirilmesi ile Bodrum'un artan su ihtiyacının sürdürülebilir bir şekilde karşılanması hedefleniyor. Arıtma tesisinde yüksek kaliteli içme suyu üretimi sağlanacak ve Bodrum'un su altyapısı çağın gerekliliklerine uygun hale getirilecek. Başkan Aras, bu projelerin Bodrum'un su sorununu kalıcı olarak çözmek için hayata geçirildiğini vurguladı.
- 02:41Çöl kumlarının altından Bizans imparatorluğu'na ait altın sikkeler ve antik 'SMS'ler çıktı
- 02:31NATO liderlerinden kritik zirve erteleniyor mu?
- 02:22Kıbrıslı yarışmacı Dilek'in gözyaşları: Kardeşi için geldi, büyük ödülü kaçırdı
- 02:12Düğün Dernek 2'nin ikonik evi 30 milyon TL'ye satışa sunuldu
- 02:02Trump'ın hamlesi Ortadoğu'yu ateşe attı: İran'a dev operasyon!











