Bodrum'un su sorununa çözüm: MUSKİ'den Denizden Su Arıtma tesisi onayı
- 3 / 1
MUSKİ Genel Müdürlüğü, Bodrum'a ilave su sağlamak amacıyla başlattığı Ekinanbarı desalinasyon tesisi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan onay aldı.
- 3 / 2
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras'ın Bodrum'daki su sıkıntısını gidermek için yaptığı çalışmalar doğrultusunda önemli bir adım atılmış oldu. Ekinanbarı Kaynağından İçme ve Kullanma Suyu Temini projesi, tuzlu sudan içilebilir su elde edilmesini sağlayacak. Bu tesisin tamamlanmasıyla birlikte yıllık 20 milyon metreküp su üretimi planlanıyor.
- 3 / 3
Projenin hayata geçirilmesi ile Bodrum'un artan su ihtiyacının sürdürülebilir bir şekilde karşılanması hedefleniyor. Arıtma tesisinde yüksek kaliteli içme suyu üretimi sağlanacak ve Bodrum'un su altyapısı çağın gerekliliklerine uygun hale getirilecek. Başkan Aras, bu projelerin Bodrum'un su sorununu kalıcı olarak çözmek için hayata geçirildiğini vurguladı.
- 08:48IMF, Türkiye için büyüme tahminini düşürdü, enflasyon öngörüsünü yükseltti
- 08:38Uçakta tahtakurusu paniği seferi durdurdu
- 08:28İtalya'daki sismik hareketlerin nedeni alt kabuk soyulması
- 08:19Tankerle petrol taşımak uzaya fırlatmadan pahalı
- 08:09Dolar 49,36 TL'ye yükselirken euro ve sterlin toparlanıyor











