Bodrum FK, Manisa deplasmanında galibiyet peşinde
- 6 / 1
Bodrum Futbol Kulübü, Trendyol 1. Lig’in 4. hafta mücadelesinde Manisa FK ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, 30 Ağustos Pazar günü saat 21.30’da Manisa’ya konuk olacak. Takım, maç öncesi hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde Teknik Direktör Burhan Eşer yönetiminde sürdürüyor.
- 6 / 2
Bodrum FK, galibiyet hedefi ile sahaya çıkmaya hazırlanıyor. Antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli performansları dikkat çekiyor. Sezonun ilk galibiyetini almak isteyen ekip, Manisa deplasmanında mutlak galibiyet parolası ile mücadele edecek.
- 6 / 3
Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, galibiyet hedeflerini vurgulayarak, “Lige istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. 3 maçta 2 puan, beklentimizin altında. Ama oyuncu grubuma güveniyorum. Manisa, iyi bir takım ve analizlerimizi yaptık. Hedefimiz ligin ilk 3 puanını almak ve galibiyetle dönmek istiyoruz” dedi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6










