Bodrum'da orman yangını önleme çalışmaları devam ediyor
- 6 / 1
Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, yükselen sıcaklıklar nedeniyle olası orman yangınlarını önlemek için kent genelindeki ormanlık alanlarda temizlik çalışmalarına devam ediyor.
- 6 / 2
Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ormanlık bölgelerde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yangın riskini artıran çam kozalakları ve çam dikenlerinin yanı sıra cam, karton, ambalaj atıkları ve plastik gibi çeşitli atıklar toplandı. Çalışmalar, Konacık Mahallesi Pedasa bölgesindeki 2 kilometrelik yürüyüş alanında, Torba Mahallesi çevre yolu üzerindeki Seyir Tepesinde, Ali Kelle ormanlık alanı ve Kabakum sahilinde, Çiftlik Mahallesi ile Pınarlıbelen Mahallesi Etrim mevkii arasındaki 3 kilometrelik yol güzergâhında ve Yakaköy ile Dereköy mahalleleri arasındaki yaklaşık 1 kilometrelik ormanlık bölgede gerçekleştirildi. Belediye ekipleri, süpürme ve ahtapot aracıyla genel bir alan temizliği yaptı.
- 6 / 3
Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin kent genelinde temizlik çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü, muhtemel orman yangınlarının önlenmesi ve doğal yaşamın korunması amacıyla faaliyetlerine ara vermeden devam ettiklerini belirtti. Mandalinci, artan sıcaklıklarla birlikte ortaya çıkabilecek olumsuzlukları önlemek, doğayı korumak ve sürdürülebilir bir kent yaşamını desteklemek için üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmekte kararlı olduklarını vurguladı. Başkan Mandalinci, kent sakinlerini çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmaya davet ederek, 'Ormanlar geleceğimizdir. Geleceğimizi hep birlikte koruyalım' dedi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!









