Bodrum'da dünya kupası coşkusu dev ekranda yaşandı
- 6 / 1
2026 FIFA Dünya Kupası’ndaki ilk maçında A Milli Futbol Takımımız, Avustralya ile karşı karşıya geldi. Bu önemli karşılaşma, Bodrum Belediye Meydanı’nda büyük bir heyecanla dev ekranda takip edildi.
- 6 / 2
Bodrum Belediyesi tarafından kurulan dev ekran önünde sabahın erken saatlerinde bir araya gelen vatandaşlar, Ay-Yıldızlı ekibimizin Dünya Kupası heyecanına ortak oldular. Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci de bu coşkulu kalabalıkla birlikte maçı izledi. Başkan Mandalinci’ye, belediye başkan yardımcıları Kanat Özsert ve Tolga Karademir de eşlik etti.
- 6 / 3
Bodrum Belediye Meydanı’nda, vatandaşların bir araya geldiği bu organizasyonda birlik ve beraberlik duygusu ön plana çıktı. A Milli Futbol Takımımızın mücadele azmi ve zaman zaman sergilediği etkili oyun beğeni toplasa da, sonunda 2-0 mağlup ayrıldılar. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte meydana bir sessizlik hâkim olurken, vatandaşlar aldıkları sonucun üzüntüsüyle meydandan ayrıldılar. Bodrum Belediyesi’nin dev ekranının, önümüzdeki maçlarda da vatandaşları milli heyecan etrafında buluşturmaya devam edeceği bildirildi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 14:29İzmir'de şok gelişme: Yalan ihbar, mahallede silahlı kavgaya yol açtı
- 14:20Antalya'da öğretmen çiftin cinayeti sonrası gözyaşları sel oldu
- 14:10Boş Saray Önünde Çadırda Yaşam: Milyarderlerin Lüksüyle Evsiz Bir Adamın Dramı
- 14:00BŞEÜ'de ahiliğin iktisadi ve sosyal boyutları üzerine önemli seminer
- 13:51Kınık köyünün 150 yıllık çömlek mirası, güneşte adeta can buluyor










