Bodrum'da çevre denetimleri sürüyor: 10 milyon TL ceza
- 4 / 1
Bodrum Belediyesi ekipleri, ilçede doğayı ve çevreyi kirletenlere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Kronik sorunların yaşandığı bölgeler, güvenlik kameralarıyla da izleniyor. 2025 yılında yapılan 275 işlemde toplam 10 milyon 218 bin Türk Lirası idari para cezası uygulandı.
- 4 / 2
Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, koordineli bir şekilde çalışıyor. İlçenin farklı noktalarına yerleştirilen güvenlik kameraları sayesinde, bahçe atıkları, hafriyat ve diğer atıkları gelişigüzel doğaya bırakanlar tespit ediliyor. Ekipler, rutin devriyelerin yanı sıra kameraları da takip ediyor.
- 4 / 3
Bodrum'un kent dokusunu bozan ve doğal güzelliklerini gölgeleyen kaçak döküm yapanlara cezai işlem uygulanıyor. 2025 yılında gerçekleştirilen 275 işlemde toplam 10 milyon 218 bin Türk Lirası ceza kesildi. Bodrum'un doğasını ve çevresini korumak amacıyla denetimler devam edecek.
- 4 / 4
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!
- 13:36Muğla'nın kütüphanelerine büyük ilgi: 130 bin kitap ödünç alındı









