Bodrum'da bayrak yenileme çalışmaları
- 4 / 1
Bodrum Belediyesi, ilçedeki eski ve yıpranmış Türk bayraklarını yenileme çalışmalarına başladı. Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı Cenaze Hizmetleri Birimi, bu çalışmaları yürütüyor.
- 4 / 2
Çalışmalar kapsamında, özellikle kıyı ve ada bölgelerindeki bayraklar öncelikli olarak değiştiriliyor. Belediye ekipleri, 11 ile 15 Ağustos tarihleri arasında 15 farklı noktada bayrakları yeniledi.
- 4 / 3
Yenilenen bayrakların bulunduğu yerler arasında Kargı Adası, Çelebi Adası, Adaboğazı İç Ada ve Küçük Ada, Orak Adası, Kargıcak Küçük Ada, Haremtan Burnu, Karaada Fenerli, Yassıkaya ile Yarlı Burunları, Kızılburun, Pabuç Koyu, Sarnıçlı Koy, Kissebükü Yıldız Adası ve Mazıköy Hurma Koyu bulunuyor. Belediye yetkilileri, bu tür çalışmaların belirli aralıklarla tüm Bodrum genelinde devam edeceğini açıkladı.
- 4 / 4
- 20:01Manisa’da kamu alımlarında verimlilik için önemli buluşma
- 19:52Adilcevaz'da 500 dönümlük arazinin küle döndüğü yangın kontrol altına alındı
- 19:43Sivas'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 21 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti
- 19:33Cesaretiyle kahraman oldu, burnuyla bedel ödedi: 69 yaşındaki adamın inanılmaz hikayesi
- 19:24Milas'taki orman yangınına havadan ve karadan müdahale tüm hızıyla sürüyor










