Bilecik'te gramajı düşük pide satan fırınlara zabıta müdahalesi
- 6 / 1
Bilecik’te zabıta ekipleri, gramajı 320 gram olması gereken pideleri vatandaşa 290-300 gram olarak satan bir fırını tespit etti ve iş yerine ceza uyguladı.
- 6 / 2
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla kentteki fırınlarda temizlik, hijyen ve gramaj denetimleri gerçekleştirdi. Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, 320 gram pide fiyatını 30 TL olarak belirlemişti. Zabıta ekipleri, İsmetpaşa Mahallesi Selöz Caddesi'ndeki fırında denetim yaparak pideleri tarttı ve çoğunun gramajının 290-300 gram arasında olduğunu tespit etti.
- 6 / 3
Zabıta Müdürü Mücahit Öndersev, Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden biri olan pide denetimi yaptıklarını belirterek, işletmelerin ruhsat ve hijyen denetimlerinin yanı sıra gramaj kontrolü de gerçekleştirdiklerini ifade etti. Öndersev, yaptıkları denetimlerde hassas teraziyle ürünlerin tek tek tartıldığını ve bazı pidelerin gramajının 15-20 gram eksik olduğunu belirtti. El konulan pideler, Sevgi Evleri’ne götürüldü.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 21:27Köpeğe çarpmamak için manevra yapan sürücü şarampole uçtu: Anne ve bebeği yaralandı
- 21:02Taşoluk Tüneli adeta savaş alanına döndü: 6 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı
- 20:38Jandarma astsubay Yusuf Ergün, görevde şehit oldu
- 20:28Büyükmandıra'da yağlı güreş heyecanı: İsmail Koç başpehlivan oldu
- 20:12Kırk Merdiven Şelalesi'nde mahsur kalan vatandaş, 5 saatlik kurtarma çalışmasıyla kurtarıldı









