Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesi son hazırlıklarını tamamladı
- 4 / 1
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı kritik derbinin hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi.
- 4 / 2
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı geçti. Isınma hareketleri ve 5'e 2 pas çalışmasıyla başlayan idman, taktiksel uygulamalarla sona erdi.
- 4 / 3
Antrenmana Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı, Asbaşkan ve İcra Kurulu Başkanı Murat Kılıç ile Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aydoğdu da katılarak takıma destek verdi. Siyah-beyazlılar, yarın saat 20.00'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.
- 4 / 4
- 22:32Dalaman'da direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü sulama kanalına uçtu
- 22:23Bursa'dan Balkanlar'a madalya yağmuru: İki sporcu kürsüde!
- 22:13Kaya ve Akyol aileleri için hüzün dolu bir cenaze töreni
- 22:04Ayçiçeği yağında sürpriz adım: İthalata yeni kapı aralanıyor
- 21:55Kütahya Tasarım Teknokent, Antalya Teknokent ile iş birliği için önemli bir ziyaret gerçekleştirdi











