Bergama'da Tiyatro Günleri büyük ilgiyle karşılandı
- 3 / 1
İzmir’in Bergama ilçesinde, Bergama Kültür ve Sanat Vakfı (BERKSAV) tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü vesilesiyle Bergama Kültür Merkezinde düzenlenen Tiyatro Günleri etkinlikleri yoğun ilgi gördü. İzleyiciler, hafta boyunca sergilenen tiyatro oyunları, atölyeler ve konferanslarla keyifli anlar yaşadı.
- 3 / 2
Ünlü tiyatro sanatçıları Tayfun Eraslan ve Kamil Güler, Bergama Kültür Merkezinde 'Sahne Mahne, Oyun Moyun Hayat Üzerine' isimli etkinlikte Bergamalı sanatsever gençlerle bir araya geldi. Bergama Tiyatro Günleri Genel Koordinatörü ve aynı zamanda BERKSAV Tiyatrosu Yönetmeni Kemal Kırlar’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen etkinlikler bir hafta boyunca sürdü.
- 3 / 3
Etkinlikler arasında Parşömen Ustası Meltem Demirel’in 'Parşömen’den Lambader Atölyesi', Bergamalı Tiyatro Sanatçısı Salihcan Saban’ın 'Bir Deli’nin Hatıra Defteri' isimli oyunu, Semra Süt’ün çocuklar için sahneye koyduğu 'Bir Anadolu Masalı' ve BERKSAV Oda Tiyatrosunun 'Benim Güzel Pabuçlarım' oyunu yer aldı. Ayrıca, Doç. Dr. Güler Ateş ve Doç. Dr. Murat Tozan’ın katıldığı 'Antik Pergamon’da Tiyatro Dionysos' konulu konferans da dikkat çekti. BERKSAV Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Özbek, etkinliklerin ücretsiz olduğunu ve Bergamalı izleyiciler için önemli bir fırsat sunduğunu vurguladı.
- 23:33Bedelli askerlik ücreti dudak uçuklattı: Yeni rakam belli oldu
- 23:24Çin'in dev gemisi Sichuan, denizlerdeki güç dengelerini değiştirecek
- 23:15Bursa'nın fetih kutlamaları beste yarışmasıyla taçlandı: 700. yıla özel 7 eser ödüllendirildi
- 23:06Avrupa'da havayolu iflasları hız kesmeden devam ediyor: Air Mountain tüm uçuşlarını durdurdu
- 22:56Bedia Akartürk'ün estetikli yüzü şaşırttı: 85'lik sanatçıdan dikkat çeken değişim











