Bergama'da şehit ve gazi ailelerine bayram müjdesi: Evlerinde ücretsiz saç bakımı
- 5 / 1
İzmir'in Bergama ilçesinde, Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte şehit ve gazi ailelerine yönelik anlamlı bir jest yapıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bergama Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası iş birliğiyle hayata geçirilen proje kapsamında, ailelere evlerinde kuaförlük hizmeti sunuldu. Bu özel çalışma ile ailelere yalnız olmadıkları hissettirildi ve bayram coşkuları paylaşıldı.
- 5 / 2
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği'nin yürüttüğü faaliyetler çerçevesinde, şehit ve gazi yakınları evlerinde ziyaret edildi. Bu ziyaretler sırasında yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlamalar yapıldı ve esnaf kuaförler tarafından ailelerin saç bakımları büyük bir özenle gerçekleştirildi. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri, toplumun her kesimine ulaşarak birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmeyi amaçlıyor.
- 5 / 3
Proje kapsamında, şehit Ömer Yiğit Ulus'un anne ve babası da evlerinde ziyaret edildi. Bergama Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Al, bu özel ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugün Bergama'mızın evladı, şehidimiz Ömer Yiğit Ulus’un anne ve babasının evine ziyarete geldik. Aynı zamanda saç bakımlarını üstlendik. İlçe Emniyet Müdürlüğü ile bir sosyal sorumluluk projesi geliştirdik. Bu anlamda Bergama Berberler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak bizler sadece mesleğini icra eden esnaflar değil, sorumluluk bilinci olan bir camiayız. Şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramı’nın şehit ve gazi aileleri için mübarek olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 16:18Bursa'da dehşet anları: 3 araç hurdaya döndü, mucize eseri can kaybı yok!
- 16:09Aşı tereddüdü toplum sağlığını tehdit ediyor, diyor Dr. Firdevs Aksoy
- 15:59Denizlili halterci Mustafa Uyan, U15 Türkiye Şampiyonası'nda zirveye çıktı
- 15:49Afyonkarahisar'da uyuşturucu operasyonu: Bir tutuklama
- 15:40AK Parti'den İsrail'e sert tepki: 'Bu yaptıklarının cezasını topyekun ödeyecek










