Bergama'da orman yangını: 3 ev zarar gördü
- 5 / 1
İzmir'in Bergama ilçesinde başlayan orman yangını, şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılarak yerleşim alanlarına ulaştı. İlk belirlemelere göre 3 ev zarar gördü. Ekipler, hem havadan hem de karadan yangına müdahale ediyor.
- 5 / 2
Yangın, Bergama ilçesine bağlı Demircidere Mahallesi'nde saat 15.30 sıralarında çıktı. Kısa sürede Yukarıbey Mahallesi'ne sıçrayan alevler, yerleşim alanlarını da etkiledi. İtfaiye ekipleri, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ve orman gönüllüleri, su tankerleriyle birlikte yoğun bir şekilde yangına müdahale ediyor.
- 5 / 3
İzmir İtfaiye Dairesi Başkanlığı'na bağlı 4 araç ve 12 personel, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'nün çok sayıda aracı ve personeliyle birlikte yangın söndürme çalışmalarına katılıyor. Bölgedeki vatandaşların güvenli alanlara tahliye edildiği belirtildi. Yangın kontrol altına alınana kadar çalışmaların devam edeceği bildirildi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 15:00Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde hoş geldin etkinliği düzenlendi
- 14:50Muğla'da şiddetli sağanak yağış bekleniyor
- 14:40Aras'tan parti değiştirme iddialarına yanıt: Doğru bulmuyorum
- 14:332027 asgari ücret beklentileri üzerine ekonomik değerlendirmeler
- 14:28İMEAK DENİZ TİCARET ODASI MARMARİS’TE BAŞKAN BAĞLI GÜVEN TAZELEDİ










