Bayram telaşı kadın kuaförlerini de sardı: Gece yarılarına kadar randevu yoğunluğu
- 6 / 1
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, Bolu'daki kadın kuaförleri ve güzellik salonları, artan talebi karşılamak için yoğun bir mesai harcıyor. Hizmetlerin aksamadan ve daha düzenli yürütülmesi amacıyla salonlar, randevulu sisteme ağırlık vererek bayram yoğunluğunu yönetmeye çalışıyor.
- 6 / 2
Kentte 10 yıldır kuaförlük yapan Ethem Gümüş, bayram haftasında kadın kuaförlerinin de erkek berberleri kadar yoğun bir tempoda çalıştığını belirtti. Müşteri memnuniyetini ön planda tutmak ve olası aksaklıkları önlemek adına randevulu sistemi tercih ettiklerini dile getiren Gümüş, "Özellikle bayram haftalarında, arife günü gece saatlerine kadar çalışıyoruz. Yoğun bir bayram haftası geçiriyoruz. O yüzden randevulu sistemi daha çok kullanıyoruz, sıkışma olmasın diye" ifadelerini kullandı.
- 6 / 3
Gümüş, müşterilerin en çok dip boyası, saç kesimi, keratin bakımı ile kaş ve bıyık alımı gibi işlemlere rağbet gösterdiğini aktardı. Ombre işlemlerinin 5 bin, keratin bakımlarının ise 2 bin liradan başladığını kaydeden kuaför, önceki yıllara kıyasla yoğunlukta küçük bir düşüş olduğunu ancak randevulu sistem sayesinde çalışmalarının daha dikkatli ve düzenli ilerlediğini vurguladı. Gümüş, "Eski bayramlarda daha fazla yoğunluğumuz oluyordu. Eskiden tabii randevulu sistem yoktu. Şu an randevulu sistemle çalışmalarımız daha dikkatli ve daha düzenli geçiyor" şeklinde konuştu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 04:41İran, küllerinden doğuyor: Balistik füze üretimi gizlice yeniden hızlandı
- 04:31Eli Lilly, üç aşı şirketini bünyesine katmak için büyük bir adım atıyor
- 04:21BM Genel Sekreteri'nden küresel çığlık: Uluslararası hukuk tarihin tozlu sayfalarına mı karışacak?
- 04:12ABD, Japonya'da yeni füze sistemi konuşlandırıyor: Asya-Pasifik'te dengeler değişiyor
- 04:01Nötron yıldızlarında zamanın geriye aktığı iddiası: Bilim dünyası şaşkın!









