Bayram öncesi şehit mezarlıkları pırıl pırıl hale getirildi
- 3 / 1
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Ramazan Bayramı öncesinde 81 ildeki şehit mezarlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmaları başlattı.
- 3 / 2
Bilecik'te de şehit mezarlarında genel temizlik yapıldı. Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nejat İlhan, bu çalışmanın bakanlığın başlattığı büyük bir seferberlik çerçevesinde gerçekleştirildiğini belirtti. İlhan, “Bugün burada, vatanımızın birliği, milletimizin huzuru ve bağımsızlığı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.” dedi.
- 3 / 3
İl Müdürü, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak aziz şehitlerin emanetlerine sahip çıkmanın en temel sorumlulukları arasında olduğunu söyledi. Ayrıca, tüm şehit mezarlarının bakım ve temizliğini kapsayan seferberliğin bugünden itibaren başlatıldığını vurguladı. “Gelecek nesillere, kahramanlarımızın hatırasını en temiz ve en vakur haliyle aktarmak boynumuzun borcudur.” dedi. Bu çalışmaların, şehitlerin mevcut durumlarının kayıt altına alınarak gerekli takiplerin yapılmasını da içerdiğini kaydeden İlhan, aziz şehitlerin kabirlerinin, milletin bağımsızlık sevdasının ve tarihimizin önemli birer abidesi olduğunu ifade etti.
- 23:12Hürmüz Boğazı krizi için 7 ülke İstanbul'da toplanıyor
- 23:03Küresel piyasalarda gözler Warsh'un Jackson Hole konuşmasında
- 22:54Kadın, ocaktaki yemeği hazırlarken elektrik çarpmasıyla öldü
- 22:45Bursa Büyükşehir Belediyesi, Müşküle’de altyapı ve üstyapı çalışmaları başlattı
- 22:36Türkiye'den dönen 3 bin hayvanın sırrı aylar sonra çözüldü










