Bayram dönüşü Kemikli rampalarında trafik kilitlendi: Kilometrelerce kuyruk oluştu
- 5 / 1
Ramazan Bayramı tatilinin son gününde, İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan önemli geçiş noktalarından Karabük'ün Kemikli rampalarında yoğun bir trafik yaşanıyor.
- 5 / 2
Memleketlerinde bayramı geçiren vatandaşların dönüş yolculuğuna başlamasıyla birlikte, 21 ilin geçiş güzergahı olan D-100 karayolunun Kemikli rampaları adeta felç oldu. İstanbul istikametine doğru kilometrelerce uzanan araç kuyrukları, tatilcilerin dönüşlerini zorlaştırıyor.
- 5 / 3
İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaşanan yoğunlukla başa çıkmak ve trafiğin akışını sağlamak amacıyla denetimlerini artırdı. Ekipler, tıkanan yolları açık tutmak ve olası aksaklıkları gidermek için aralıksız çalışıyor. Bu yoğunluk sırasında bazı araçların arızalanarak yolda kalması da trafiğin daha da aksamasına neden oldu.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 03:47Azrail kostümüyle hastane çatısında skandal olay: Mahkemedeki ilginç savunma
- 03:37Etna Yanardağı'ndan tüyler ürpertici işaretler: Binlerce yıllık korkular yeniden mi canlanıyor?
- 03:28Çin Merkez Bankası'ndan altın rezervlerinde tarihi artış
- 03:18Sonbaharda büyük şok: Kahve ve çikolata fiyatları yüzde 100 zamlanabilir, şimdiden stok yapın!
- 03:08Tayland'da okul katliamı: 3'ü çocuk 6 kişi hayatını kaybetti










