Bayraktar, Denizli'de: Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında kente geldi
- 6 / 1
Bayraktar, AK Partili milletvekilleriyle Denizli ve ilçelerinde yoğun bir çalışma yapacaklarını belirtti. Türkiye Yüzyılı Buluşmaları'nın amacını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni yüzyıl vizyonunu vatandaşlarla paylaşmak olarak açıklayan Bakan, bu buluşmaların sahada vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmayı hedeflediğini vurguladı. Sahada olmanın önemine dikkat çeken Bayraktar, Ankara'daki toplantıların yanı sıra yerinde incelemelerin büyük katkı sağladığını ifade etti. Denizli'de yoğun bir program geçirdiklerini sözlerine ekledi.
- 6 / 2
Denizli'nin Türkiye'nin önemli enerji ve ekonomi kentlerinden biri olduğunu belirten Bakan Bayraktar, 2002'den bu yana elektrik tüketiminin 6 kat arttığını, nüfus artışı ve ekonomik aktivitelerin bu artışa katkı sağladığını dile getirdi. Denizli'nin sanayisinin, özellikle imalat ve tekstil sanayisinin ihracatta önemli rol oynadığını ve yaklaşık 4,5 milyar dolarlık bir katkı sağladığını vurguladı. Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında enerji hedeflerini vatandaşlarla paylaşacaklarını, sorunların çözüm yollarını konuşacaklarını ve sanayicilerle istişare edeceklerini açıkladı.
- 6 / 3
Açıklamaların ardından basına kapalı devam eden programın sonrasında Bakan Bayraktar, Denizli Valiliğini ve DOSTEK Kolejini ziyaret ederek Denizlili sanayicilerle bir araya geldi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 08:08Almanya'da iki Türk markalı meze ürünü geri çağrıldı
- 07:58Avrupa semaları kilitlendi: Lufthansa'da grev kaos yarattı, binlerce yolcu mağdur
- 07:48Çin'de lüks otomobil, gelenek gereği toprağa gömüldü
- 07:38Fransa'da şok karar: Binalarda kombi dönemi bitiyor, doğalgaz tamamen yasaklanıyor!
- 07:28Bafra'da motosiklet kazası: 1 kişi hastaneye kaldırıldı










