Batman'da kaçakçılara 7 milyon liralık darbe: Fabrika gibi depo basıldı
- 6 / 1
Batman İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılıkla mücadele kapsamında 5 Şubat 2025 tarihinde düzenlediği operasyonla büyük bir vurgunu engelledi. Merkez ilçeye bağlı Çamlıca ve Seyitler mahallelerinde eş zamanlı baskınlar düzenleyen ekipler, adeta bir fabrikayı andıran üretim düzeniyle karşılaştı. Operasyonda piyasa değeri yaklaşık 7 milyon lira olan malzemelere el konuldu.
- 6 / 2
Jandarma ekiplerinin aramaları sonucunda, 4 adet tam otomatik makaron dolum makinesi, 2 adet hava kompresörü, 2 milyon 30 bin 500 adet boş makaron, 14 milyon 523 bin 200 adet filtre, 120 kilo kıyılmış tütün, 2 bin 100 adet doldurulmuş sigara ve 15 bin adet boş sigara kutusu ele geçirildi. Bu malzemeler, organize bir kaçakçılık ağının varlığını gözler önüne serdi.
- 6 / 3
Operasyonun ardından kimlikleri tespit edilen 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli tahkikat başlatıldı. Yetkililer, kaçakçılıkla mücadele çalışmalarının kararlılıkla süreceğini vurguladı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 20:11Sıcak çarpması ölümcül olabilir: Acilci doktorun hayati uyarıları!
- 20:01Manisa’da kamu alımlarında verimlilik için önemli buluşma
- 19:52Adilcevaz'da 500 dönümlük arazinin küle döndüğü yangın kontrol altına alındı
- 19:43Sivas'ta motosiklet kazasında ağır yaralanan genç, 21 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti
- 19:33Cesaretiyle kahraman oldu, burnuyla bedel ödedi: 69 yaşındaki adamın inanılmaz hikayesi











