Başkan Kocagöz, görme sorunu yaşayan öğrencilere gözlüklerini teslim etti
- 3 / 1
Kepez Belediyesi, 2025-2026 eğitim ve öğretim yılı boyunca 140 okulda gerçekleştirilen göz sağlığı taramaları sonucunda, görme sorunu olan öğrenciler için temin edilen gözlükleri, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz aracılığıyla öğrencilere teslim etti.
- 3 / 2
Bu yıl içerisinde çocukların eğitim hayatını etkileyen sağlık sorunlarının erken tespit edilmesi hedefiyle okul çağındaki öğrencilere yönelik göz sağlığı taramaları devam ediyor. Kepez genelinde yapılan taramalarda 28 bin 245 öğrenci göz muayenesinden geçirilirken, 3 bin 95 öğrencide görme sorunu tespit edildi.
- 3 / 3
Kepez Belediyesi, yalnızca okullarla sınırlı kalmayarak, Çocuk Evleri Sitesi’nde ikamet eden 161 çocuğa da göz taraması hizmeti sundu. Hayırseverlerin desteğiyle sağlanan gözlükler, Başkan Kocagöz tarafından öğrencilere tek tek verildi. Başkan Kocagöz, çocukların mutluluğu ve sağlığının her zaman öncelikleri olduğunu vurgulayarak, erken göz taramalarının hem akademik başarıyı hem de yaşam kalitesini artırdığını belirtti.
- 11:06Osmangazi'de kurban alanları, bayrama hazır hale getirildi
- 10:56Orman yangınlarına karşı devrim niteliğinde 'yangın duvarı' patenti alındı: 150 metreye su püskürtüyor
- 10:46Enkaz altında kurulan kardeşlik duygusu
- 10:37Yatırım Hayalleri Kabusa Döndü: Milyarlık Dolandırıcılık Şebekesine Nefes Kesen Operasyon!
- 10:27Efes-2026 tatbikatında gündüz safhası başladı










