Başkan Büyükkılıç: Kartal Kavşağı projesi bayramdan sonra başlıyor
- 5 / 1
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kartal Kavşağı Projesi’ne alternatif olarak inşa edilen yeni yolun asfalt serim çalışmalarını yerinde inceledi.
- 5 / 2
Büyükkılıç, alternatif yol çalışmalarında sona yaklaştıklarını ifade ederek, "Kartal Kavşağı’mızın yer teslimini bayramın ardından yaparak şantiye çalışmalarını başlatacağız" dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı, Hulusi Akar Bulvarı ile Talas Bulvarı arasında, Köşk Kışlası içinden geçecek yolun şehir içi ulaşımı rahatlatacağını vurguladı.
- 5 / 3
Başkan Büyükkılıç, Gültepe Köşk Mahallesi’nden Talas Bulvarı’na bağlanacak alternatif yolun önümüzdeki hafta hizmete açılmasının planlandığını belirtti. Ayrıca, Kartal Kavşağı Projesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını ve bu projenin Kayseri’nin ulaşım altyapısına önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Büyükkılıç, "Emeği geçen tüm ekibimizin her birini alnından öpüyor, bu projeyi hayata geçiren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 05:57Pet şişelerle ücretsiz klima iddiası çürütüldü: Gerçek soğutma etkisi sadece 0.2 derece
- 05:47Mustafa Sandal'a icra davasında kötü haber: Mahkemeden karar çıktı
- 05:37Köprü zamları emeklinin çilesini katladı: Temmuz zammı şimdiden belli oldu mu?
- 05:27Kıyasıya soğukta kan kırmızı bir şelale: Kan Şelalesi'nin sırrı çözüldü
- 05:17Google'a şok! AB Adalet Divanı dev cezayı onadı











