Bartın'da 15 Temmuz Şehitleri Anıldı
- 6 / 1
Bartın'da, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde şehitler dualarla anıldı. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, Bartın Hükümet Caddesi'ndeki 'Zaferin Adı Türkiye' isimli fotoğraf sergisiyle başladı. Serginin ardından Merkez Şehitliği ziyaret edildi ve şehitler, İl Müftüsü Ömer Keskin tarafından yapılan dualarla anıldı.
- 6 / 2
Vali Nurtaç Arslan ve beraberindeki protokol, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan Şehitler Cami İmam Hatibi Mustafa Yaman'ın Bartın Kumluca Beldesi Çubuklu köyünde bulunan baba ocağını ve mezarını ziyaret etti. Okunan mevlit ve yapılan duaların ardından 15 Temmuz gazisi Gürhan Altuntaş'ın Bartın Aladağ Mahallesi'ndeki evinde ziyaret gerçekleştirildi.
- 6 / 3
Bartın Valisi Nurtaç Arslan, bugünün milli birlik ve beraberliğin gücünü hatırlattığını söyleyerek tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Program, Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü ve Sancak Koşusu etkinlikleriyle devam edecek.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 12:1415 Temmuz şehitleri Aydın'da anıldı: Demokrasiye bağlılık vurgusu
- 12:05Bolvadin'de 15 Temmuz ruhu yeniden canlandı
- 11:55Çeşme müftüsünden veda mesajı: 'Haklarımı helal ediyorum
- 11:45Bodrum'da düzensiz göçmen operasyonu: 10 kişi yakalandı
- 11:3530 bin tonluk dev gemi, ünlü plajı adeta yeniden yaratıyor










