Balıkesirspor, transfer atağına devam ediyor: İki genç yetenek kadroda
- 3 / 1
TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Balıkesirspor, transfer çalışmalarını hızlandırarak iki yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Fransa'dan orta saha oyuncusu Muhammed Resul Yıldırım ve kaleci Mehmet Emre Yar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandı. Bu hamleler, takımın gelecek maçlar için kadrosunu güçlendirme hedefini ortaya koyuyor.
- 3 / 2
Balıkesirspor, Fransa'da SSEP Hombourg-Haut takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Resul Yıldırım'ı transfer etti. Genç futbolcu, sezon sonuna kadar kulüple anlaşma sağlayarak Türkiye'ye dönüş yaptı. Bu transfer, takımın orta saha derinliğini artırmayı amaçlıyor.
- 3 / 3
Kulüp ayrıca, en son Bozova Belediyespor'da oynayan 23 yaşındaki kaleci Mehmet Emre Yar ile de sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Yar, daha önce Şanlıurfaspor ve Beyoğlu Yeni Çarşı takımlarında da forma giymişti. Balıkesirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, anlaşmanın hem oyuncuya hem de kulübe hayırlı olması dileği ifade edildi.
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor
- 01:50Küba'nın güneş enerjisi yatırımları elektrik krizini çözmüyor










