Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı

  • 6 / 1 Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı 0

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ilk gösterimini “Kanlı Nigar” adlı oyunla gerçekleştirdi. Açılış, Avlu Kültür Merkezi Fatih Salonu'nda yapıldı ve salonda yer kalmadı.

  • 6 / 2 Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı 1

    Prömiyer öncesinde tiyatroseverler, oyunu izlemek için Avlu’ya akın etti. Salondaki koltuklar ve balkon tamamen dolarken, bazı izleyiciler oyunu merdivenlerden takip etti. Salona giremeyenler ise fuaye alanına kurulan LED ekrandan gösterimi izlemek zorunda kaldı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bu tarihi günün önemine vurgu yaparak, “Şehrimizin kültür sanat hayatında yeni bir sayfa açıldı” dedi.

  • 6 / 3 Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı 2

    Başkan Akın, Balıkesir Şehir Tiyatrosu'nun düzenli olarak her ay iki çocuk, iki yetişkin oyunu sahneleyeceğini belirtti. Tiyatroseverler, “Yıllardır beklediğimiz şehir tiyatromuza kavuştuk. Harika bir oyun izledik” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi. Akın, oyun sonunda yönetmen Kubilay Penbeklioğlu’na hediye takdim etti ve tüm oyuncularla birlikte seyircileri selamladı.

  • 6 / 4 Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı 3

  • 6 / 5 Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı 4

  • 6 / 6 Balıkesir Şehir Tiyatrosu, ilk oyunuyla perde açtı 5