Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu

  • 6 / 1 Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu 0

    Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bankası iş birliğiyle BASKİ’nin araç filosunu güçlendirdi. Yenilenen araçlar sayesinde 20 ilçedeki kanalizasyon arızalarına daha hızlı müdahale edileceği belirtildi.

  • 6 / 2 Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu 1

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, şehrin altyapısında önemli bir değişim yaşandığını ifade ederek, “Daha önce şehrimizde bulunmayan vactorler, Balıkesir’in altyapı tarihinde ilk kez görev alacak” dedi. Yeni araçların kanalizasyon hatlarının temizlenmesi ve bakım çalışmalarında kullanılacağı bilgisi verildi.

  • 6 / 3 Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu 2

    Başkan Akın, kanalizasyon sistemindeki sorunları çözmek için BASKİ ile birlikte yoğun çaba harcadıklarını vurgulayarak, “Bana diyorlar ki ‘Ne işin var yerin altıyla?’ Ama bu altyapı bizim asli işimiz” dedi. Akın, görevde bulundukları süre içinde yıllarca ihmal edilmiş bir altyapıyı devraldıklarını belirtti. Yürütülen çalışmalar sonucunda kayıp-kaçak oranlarının önemli ölçüde azaltıldığını söyleyen Akın, “Bu eski ve yıpranmış sistemlerde ilaç demek” ifadesini kullandı ve yeni araçların hayırlı olmasını diledi.

  • 6 / 4 Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu 3

  • 6 / 5 Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu 4

  • 6 / 6 Balıkesir, altyapı için yeni araç filosuna kavuştu 5