Bakan Uraloğlu: Dereboğazı yolu gündemimizde kalacak

  • 3 / 1 Bakan Uraloğlu: Dereboğazı yolu gündemimizde kalacak 0

    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Isparta’da Dereboğazı yolu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan, "Dereboğazı yolu gündemimizde ve bir mesafe kat ettikten sonra çalışmaların devamını ileride sürdüreceğiz" dedi.

  • 3 / 2 Bakan Uraloğlu: Dereboğazı yolu gündemimizde kalacak 1

    Açılış töreninin ardından basın mensuplarına konuşan Uraloğlu, internet ve cep telefonu haberleşmesi ile ilgili bazı problemleri çözdüklerini, kalan sorunların da önümüzdeki süreçte halledileceğini belirtti. Isparta’nın üretken ve dinamik bir il olduğuna dikkat çeken Uraloğlu, Isparta’nın Akdeniz ile İç Anadolu’nun geçiş noktasında bulunduğunu ifade etti.

  • 3 / 3 Bakan Uraloğlu: Dereboğazı yolu gündemimizde kalacak 2

    Uraloğlu, Dereboğazı yolunda meydana gelen kazalara da değinerek, "Bu yol üzerinde milletvekillerimiz ve il başkanımız da çalışmalarımızı dile getirdi. Projede bazı düzenlemeler yaptık ve çalışmalara başladık. Bir mesafe aldıktan sonra bu yol yine gündemimizde olacak" şeklinde konuştu. Ayrıca, Isparta'nın birlik ve beraberlik içinde olduğunu vurguladı ve bakanlık olarak üzerlerine düşeni yapmaya gayret ettiklerini sözlerine ekledi.