Bakan bak: Gençler için spor yatırımlarımız hız kesmeden sürecek
- 4 / 1
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Malatya'da düzenlenen Yakınca Gençlik Merkezi ve Tenis Kortu'nun açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
- 4 / 2
Bakan Bak, Türkiye'nin 6 Şubat depremlerinin ardından yaşadığı toparlanma sürecini vurguladı. 'Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletçe bu zorlu süreci aşıyoruz. Sporun birleştirici gücüyle gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz' dedi. Malatya'da açılışı yapılan yeni gençlik merkezi ve tenis kortunun, bu süreçteki önemli adımlardan biri olduğunu ifade etti.
- 4 / 3
Bakan Bak, Malatya'da spor yatırımlarının devam ettiğini belirterek, '2026 yılına kadar Malatya’ya iki yeni öğrenci yurdu, bir spor kompleksi ve ilçelere birçok yeni tesis kazandıracağız' diye konuştu. Ayrıca, Türkiye genelindeki gençlik merkezleriyle milyonlarca gence ulaşmayı hedeflediklerini ve gençlerin gelişimine katkı sağlamak için projeler geliştirdiklerini dile getirdi.
- 4 / 4
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!











