Bacağı kopan Survivor yarışmacısı, yapımcıları mahkemeye verdi

  • 3 / 1 Bacağı kopan Survivor yarışmacısı, yapımcıları mahkemeye verdi 0

    Survivor Yunanistan'da yarışan 22 yaşındaki Stavros Floros, mayıs ayında Dominik Cumhuriyeti'nde yaşadığı kaza sonrası yapımcıları dava etti.

  • 3 / 2 Bacağı kopan Survivor yarışmacısı, yapımcıları mahkemeye verdi 1

    Floros, açık denizde zıpkınla balık avladığı sırada bir tur teknesinin pervanesiyle çarpması sonucu bacağını kaybetti. Yarışmacı, yapımcıların gerekli güvenlik önlemlerini almadığını belirterek, 100 milyon dolarlık tazminat talep etti.

  • 3 / 3 Bacağı kopan Survivor yarışmacısı, yapımcıları mahkemeye verdi 2

    Kaza sonrası mahkeme belgelerine ulaşan People, Floros'un yapımcıları ihmalle suçladığını aktardı. Yarışmanın, turist teknelerinin sık kullandığı sularda yapıldığını ve bu durumun yarışmacılar için ciddi bir tehlike oluşturduğunu vurguladı. Floros, geçmişte benzer olayların yaşandığını ve bu nedenle çekimlerde yeterli güvenlik önlemlerinin alınmadığını savundu.