Babaeski'den 'yangınlara hazırız' mesajı: Spor müdürlüğü personeline kritik eğitim
- 5 / 1
Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde, olası yangınlara karşı personelin hazırlıklı olması hedeflenerek önemli bir eğitim gerçekleştirildi. Babaeski İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü bünyesinde görev yapan çalışanlara yönelik düzenlenen bu eğitim, hem teorik bilgileri hem de pratik becerileri kapsadı.
- 5 / 2
Eğitim programında, yangınların nedenleri, farklı yangın türleri ve bu tür durumlarda atılması gereken adımlar detaylı bir şekilde anlatıldı. Personelin yangın anında doğru hareket etmeleri ve acil durum yönetimi konusunda bilinçlendirilmeleri amaçlandı. Ayrıca, yangın söndürme tüplerinin nasıl etkin ve doğru kullanılacağına dair bilgiler paylaşıldı.
- 5 / 3
Babaeski Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden gelen uzman eğitmenler eşliğinde, personelin öğrendiklerini pekiştirmesi için uygulamalı bir tatbikat yapıldı. Kontrollü bir alanda oluşturulan yangına müdahale eden katılımcılar, yangın söndürme tüplerini kullanarak pratik yaptı. Eğitimde acil durum tahliye planlarının önemi ve ilk müdahalenin kritik rolü de vurgulandı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 09:06Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek? Merkez Bankası'ndan kritik ipucu!
- 08:59Emeklilere çifte zam müjdesi: Temmuz hesapları netleşiyor
- 08:52Avrupa'da sinsi tehlike: Bebekler bile risk altında, CYBE'lerde rekor artış!
- 08:45Koyun yünü: Doğanın kurtarıcısı olarak geri döndü
- 08:38Riyad'da Kumların Altından Bin Yıllık Hazine Çıktı: Altın, Gümüş ve Değerli Taşlarla Dolu Çömlek Bulundu









