Ayvalık'ta yağmur kurbanı: Aç kalan domuz ailesi şehir merkezine indi!
- 6 / 1
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, şiddetli yağışların üçüncü gününde açlıkla mücadele eden bir domuz ailesi ilçe merkezine kadar indi. Sekiz yaban domuzundan oluşan aile, Ayvalık'ın Aliçetinkaya Mahallesi Son Durak bölgesinde sokak aralarında yiyecek arayışına girdi.
- 6 / 2
Yaban domuzlarının yiyecek peşindeki bu beklenmedik ziyareti, bölge sakinleri tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi. Hiçbir vatandaşa zarar vermeden, çöp konteynerleri etrafında ve park halindeki araçların arasında dolaşan domuzların görüntüleri sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü.
- 6 / 3
Bazı vatandaşlar, bu olayın hızla genişleyen inşaat alanları ve konutlaşma nedeniyle yaban hayvanlarının doğal yaşam alanlarının insan eliyle yok edilmesinin kaçınılmaz bir sonucu olduğunu ifade etti. Bu durum, insan-yaban hayatı çatışmasının bir kez daha gün yüzüne çıktığını gösterdi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 08:28Cenova Limanı'nda dev beton bloklar denize batırıldı
- 08:17Kur Korumalı Mevduat cephesinde çözülme devam ediyor: Bakiye 244,2 milyon liraya indi
- 08:08Euro Bölgesi'nde işsizlik oranı mayıs ayında yüzde 6,2 olarak belirlendi
- 07:58Varlık barışı yeniden kapıda: Getirene 20 yıl vergi muafiyeti!
- 07:48İşsizlik Fonu'ndan istihdam desteği rekor artışla yüzde 50'ye çıkarıldı











