Ayvalık'ta öğrenci yemeği 50 lira
- 6 / 1
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, belediye tarafından öğrencilere yönelik başlatılan Kent Lokantaları, yeni eğitim öğretim yılında da hizmet vermeye devam ediyor. İlçede iki farklı noktada faaliyet gösteren bu lokantalardan günde yaklaşık 1.700 öğrenci faydalanıyor.
- 6 / 2
Boğaziçi Otel'in altı ve Adliye'nin arka kısmında yer alan Öğrenci Kent Lokantaları, mevcut eğitim öğretim yılı sonuna kadar öğrencilere hizmet sunacak. Geçen eğitim döneminde toplamda 86 bin 624 tabldot yemek ikram edildi. Bu yeni dönemde ise öğrencilere üç çeşit yemek ve bir adet meyveden oluşan menü 50 TL karşılığında sunuluyor. Yeni eğitim yılının ilk gününde ise yemekler öğrencilere ücretsiz olarak ikram edildi.
- 6 / 3
Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, uygulamanın hem öğrencilere hem de aile bütçelerine destek olduğunu vurguladı. Öğrencilerin sağlıklı ve doyurucu yemeklere uygun fiyatlarla ulaşmasının önemine değinen Ergin, geçen yıl aldıkları yoğun destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve yeni dönemde de aynı anlayışla hizmeti sürdüreceklerini belirtti. Başkan Ergin, “Her iki Öğrenci Kent Lokantamızda gençlerimiz üç çeşit yemek ve meyveye yine 50 TL ödeyecek. Yemek ücretlerine zam yapmayı düşünmedik. Çünkü öğrencilerimizin ve ailelerinin bütçelerini zorlamadan bu hizmeti sürdürebilmek bizim için önemli. Sizler Ayvalık’ın geleceğisiniz” şeklinde konuştu.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 18:52Denizli OSB'de sıfır atık ve çevre eğitimi verildi
- 18:43Bandırma'da yeni eğitim yılı için yurt hazırlıkları tamamlandı
- 18:33Avrupalı istihbaratçılar olası Rus saldırısı için aylar uyarısı yaptı
- 18:24Hüseyin Adatepe, Bartın'daki görevinden Ankara'ya atandı
- 18:14Arkadaşı düğüne altın yerine buzağı getirdi











