Aydınlı boksörler, Türkiye Şampiyonası’nda madalyalara ambargo koydu!
- 5 / 1
Bayburt ev sahipliğinde gerçekleştirilen Okul Sporları Gençler-B Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası, Aydınlı boksörlerin muazzam başarılarıyla taçlandı. 11-17 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen bu prestijli organizasyonda, ilimizi temsil eden yetenekli sporcular, toplamda 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak memleketlerine büyük bir gurur yaşattılar.
- 5 / 2
Genç Erkekler kategorisinde 80 kilogramda ringe çıkan İsmail Berk Aksan, sergilediği üstün performansla tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye ikinciliğini elde etti ve gümüş madalyayı boynuna taktı. Kadınlar kategorisinde ise 54 kilogramda mücadele eden Ebrar Malkan, rakiplerine karşı gösterdiği azim ve yetenekle Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bir diğer gurur kaynağımız Ali Kemal Tekin de Genç Erkekler 54 kilogram kategorisinde sergilediği performansla Türkiye üçüncüsü olmayı başardı ve bronz madalyayı Aydın'a getirdi.
- 5 / 3
Aydınlı genç boksörlerin Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri bu parlak sonuçlar, spor camiasında büyük bir sevinçle karşılandı. Elde edilen madalyalar, sadece bu turnuvadaki başarıyı değil, aynı zamanda gelecekteki ulusal ve uluslararası organizasyonlar için de büyük bir umut ışığı yaktı. Bu başarı, genç sporcuların disiplinli çalışmalarının ve antrenörlerinin özverili gayretlerinin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 17:59Rusya, Kuril Adaları'nda füze tatbikatı yaptı
- 17:49Bursa Büyükşehir Belediyespor, Eskişehir'de 12 madalya kazandı
- 17:40Samoa'da salyangoz kontrolü için getirilen solucanlar ekolojik felakete yol açtı
- 17:30Seda Sayan, sosyal medyada yayılan fotoğrafa tepki gösterdi
- 17:21Milyarder, gölette yaşayan genci tedavi için devreye girdi










