Aydın Şehir Hastanesi, tam kapasite hizmete geçti ve vatandaşlar memnun
- 4 / 1
Aydın'ın Efeler ilçesinde yapımı tamamlanan Aydın Şehir Hastanesi, polikliniklerin taşınmasıyla birlikte tam kapasite hizmet vermeye başladı. Ayda ortalama 450 bin hastaya hizmet verecek olan hastane, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi olarak açılmıştı.
- 4 / 2
Bin 300 yatak kapasiteli hastane, Aydın halkına birinci sınıf sağlık hizmeti sunmayı hedefliyor. Sabahın erken saatlerinde polikliniğe gelen vatandaşlar, hastane personeli tarafından karşılanarak yönlendiriliyor. Poliklinik sayısının 189 olduğu hastanede, bekleme alanlarının ferah olması vatandaşların memnuniyetini artırıyor. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hastaneye gelerek incelemelerde bulundu ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
- 4 / 3
Yeni poliklinik alanlarını beğenen vatandaşlar, Aydın Şehir Hastanesi'nden duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Yüksel Erçetin, "Ben çok memnun kaldım. Çok beğendim. Hep böyle devam etsin inşallah" derken, Müjgan Dağdelen ise "Çok sevindik. İyi bir hastane oldu. Hoşumuza gitti" şeklinde konuştu. Cem Bartu Kaçar, hastanenin büyük bekleme alanlarının rahat nefes aldırdığını ifade ederken, Yılmaz Celep de hastanenin her yönüyle güzel olduğunu belirtti. Gencay Karaçay ise Aydın'ın sağlık altyapısını güçlendiren Cumhurbaşkanı'na teşekkür etti ve polikliniklerin temiz ve muhteşem olduğunu vurguladı.
- 4 / 4
- 07:53Trump'tan Avrupa'ya savaş ilanı: Teknoloji vergisine %100 gümrükle yanıt!
- 07:44Almanya'dan tüketici dostu devrim: Onarım hakkı yasası onaylandı
- 07:34Zorlu Grubu'ndan dev adım: Vestel ve tekstil için finansal yeniden yapılandırma talebi
- 07:25Gediz'de orman yangınlarına karşı bilinçlendirme çalışmaları
- 07:15Aşure kazanları Soma ve Akhisar’da kaynadı, birlik mesajı verildi











