Aydın güneşe kavuştu, çarşıda bahar havası esti!
- 5 / 1
Aydın'da haftalardır süren yağışlı ve kapalı hava yerini güneşe bıraktı. Bu durum, hem kent sakinlerini hem de esnafı oldukça sevindirdi.
- 5 / 2
Hava sıcaklığındaki artışla birlikte kent merkezinde gözle görülür bir hareketlilik yaşanmaya başlandı. Özellikle Sarraflar Çarşısı'nda yoğunluk dikkat çekti. Esnaflar, uzun bir aradan sonra iş yerlerinin önüne çıkarak güneşli havanın keyfini sürerken, müşteri trafiğindeki artıştan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
- 5 / 3
Çarşı esnafından edinilen bilgilere göre, kapalı havalarda işlerin durgun geçtiği, güneşin açmasıyla birlikte ise hem moralin hem de bereketin arttığı belirtildi. Bir esnaf, "Kapalı havada çarşıya gelen az oluyor, güneş açınca hem moral hem de bereket geliyor" diyerek bu durumu özetledi. Vatandaşlar da bu fırsatı değerlendirerek kent merkezinde vakit geçirmeyi tercih etti. Parklar ve çarşılar dolup taşarken, uzun süren yağışlı günlerin ardından Aydın'da adeta bahar havası hakim oldu.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!
- 12:02Çin füzesi, ABD uçağını düşürdü iddiası gündemde
- 11:54Fırat Nehri bayramda doldu taştı: Ziyaretçiler akın etti, trafik kilitlendi
- 11:47Adıyaman hastanesinde bıçaklı saldırı: 1 kişi tutuklandı
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü









