Aydın'da 'Türkiye'nin Gücü Orman' sloganıyla fidanlar toprakla buluştu
- 5 / 1
Aydın'da, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve 21-26 Mart Orman Haftası kapsamında 'Türkiye'nin Gücü Orman' temalı bir etkinlik düzenlendi. Kardeşköy Atletizm Sahası'nda gerçekleşen programa katılım yoğundu.
- 5 / 2
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Aydın Valisi Yakup Canbolat, yeşil vatanın korunmasının önemine dikkat çekti. Konuşmaların ardından, Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen atletizm yarışmalarında dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Protokol üyeleri, başarılı genç sporculara ödüllerini takdim etti.
- 5 / 3
Ödül töreninin ardından, 'Türkiye'nin Gücü Orman' mottosuna uygun olarak fidan dikimi gerçekleştirildi. Protokol üyeleri, sporcular ve gençlerin katılımıyla Kardeşköy Atletizm Sahası'nın çevresi yeni fidanlarla donatıldı. Etkinliğe Vali Canbolat'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Kamuran Mustafa Ballı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürü Ayhan Temiz ve Muğla Orman Bölge Müdür Yardımcısı Adnan Güler de katıldı.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 13:13Emekliler dikkat! Türkiye'de borçlu sayısı 3 milyona dayandı, yaşlılar banka kapılarında!
- 13:03Aydın'da yeni haftada yağışlar etkisini sürdürecek
- 12:53Düğünde damada altın yerine 'beşi bir yerde ayva' takıldı, davetliler kahkahaya boğuldu!
- 12:44Mustafa Er: 'Maçın tek hakimi bizdik
- 12:34Başakşehir'deki kazada ağır yaralanan polis memuru Seçkin Yalçın şehit düştü










