Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı

  • 6 / 1 Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı 0

    Aydın’ın Efeler ilçesinde, kaldırımın kenarına bırakılan bir çanta, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Olay, Mimar Sinan Mahallesi Şair Ömer Bulvarı üzerinde gerçekleşti.

  • 6 / 2 Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı 1

    Uzun süre boyunca kimse tarafından elle alınmayan çantayı fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye hem polis hem de bomba imha ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, çevrede güvenlik önlemleri alarak alanı yaya ve araç trafiğine kapattı.

  • 6 / 3 Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı 2

    Bomba imha ekibi, çantayı fünye ile patlatarak güvenliği sağladı. Patlatılan çantadan dizüstü bilgisayar, harici harddisk, kulaklık ve kişisel eşyalar çıktı. Olayla ilgili incelemeler sürerken, çantanın sahibinin tespit edilmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

  • 6 / 4 Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı 3

  • 6 / 5 Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı 4

  • 6 / 6 Aydın'da şüpheli çanta paniği: Fünye ile patlatıldı 5