Aydın'da özel eğitim öğrencileri tarımla tanıştı

  • 5 / 1 Aydın'da özel eğitim öğrencileri tarımla tanıştı 0

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Atatürk Özel Eğitim Meslek Okulu'nda düzenlenen etkinlikte, özel gereksinimli öğrenciler tarımsal üretimin temellerini öğrenme fırsatı buldu.

  • 5 / 2 Aydın'da özel eğitim öğrencileri tarımla tanıştı 1

    Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün katkılarıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, domates, marul ve pırasa fidelerini okul serasına dikerek uygulamalı tarım deneyimi yaşadı. Bu çalışma, öğrencilerin bitki yetiştirme süreçlerini birebir gözlemlemesine olanak tanıdı.

  • 5 / 3 Aydın'da özel eğitim öğrencileri tarımla tanıştı 2

    Etkinlik boyunca öğretmenlerin rehberliğinde çalışan öğrenciler, hem ekip çalışması becerilerini geliştirdi hem de doğayla iç içe keyifli zaman geçirdi. Uzmanlar, bu tür uygulamalı etkinliklerin özel eğitim öğrencilerinin motor becerileri ve özgüven gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurguluyor.

  • 5 / 4 Aydın'da özel eğitim öğrencileri tarımla tanıştı 3

    Okul yönetimi, tarım etkinliklerinin düzenli olarak devam edeceğini ve öğrencilerin yetiştirdikleri ürünleri hasat edeceklerini açıkladı. Bu sayede öğrenciler, üretim sürecinin tamamına aktif olarak katılarak kalıcı öğrenme deneyimi elde edecek.

  • 5 / 5 Aydın'da özel eğitim öğrencileri tarımla tanıştı 4