Aydın'da orman yangını önleme çalışmaları

  • 4 / 1 Aydın'da orman yangını önleme çalışmaları 0

    Aydın'ın Çine, Karpuzlu, Köşk ve Kuşadası ilçelerinde jandarma ekipleri, orman yangınlarına karşı yoğun bir şekilde devriye faaliyetlerini sürdürüyor.

  • 4 / 2 Aydın'da orman yangını önleme çalışmaları 1

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın öncülüğünde gerçekleştirilen bu çalışmalarda, vatandaşlara orman yangınlarının tehlikeleri ve alınması gereken önlemler konusunda bilgilendirme yapılıyor. Ekipler, faaliyetleri sırasında belirli noktalarda vatandaşları kontrol ederek, yangın riskine karşı farkındalık oluşturmayı amaçlayan broşürler dağıtıyor.

  • 4 / 3 Aydın'da orman yangını önleme çalışmaları 2

    Jandarma yetkililerinin açıklamasında, gelecek nesillere doğal güzellikleri ve hayvanların yaşam alanlarını korumak için İHA ve dronlar ile sürekli gözetim yapıldığı belirtildi. Ormanların ve doğal yaşam alanlarının korunması için bu teknolojinin etkin bir şekilde kullanıldığı vurgulandı.

  • 4 / 4 Aydın'da orman yangını önleme çalışmaları 3