Aydın'da hastanelerde QR kodlu temizlik uygulaması başladı
- 3 / 1
Sağlık Bakanlığı'nın ülke genelinde yaygınlaştırdığı 'QR Kod Temizlik Uygulaması', Aydın'daki hastanelerde de uygulamaya konuldu. Bu uygulama sayesinde hastanelerdeki temizlik süreçleri dijital ortamda izlenebilir hale gelecek.
- 3 / 2
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, uygulama Nazilli Devlet Hastanesi, Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi, Kuşadası Devlet Hastanesi, Çine Devlet Hastanesi, Germencik Devlet Hastanesi ve Bozdoğan Rasim Menteşe İlçe Devlet Hastanesi'nde başlatıldı. Hasta, hasta yakını ve personel, cep telefonlarıyla karekodları okutarak ortamın temizlik durumunu 'Temiz', 'Kısmen Temiz' veya 'Kirli' olarak değerlendirebilecek. Sistem, yapılan değerlendirmeleri anında ilgili personele ve yöneticilere SMS ile iletecek, böylece aksaklıkların hızlıca giderilmesi sağlanacak.
- 3 / 3
Temizlik görevlilerinin QR kod ile sisteme giriş yapmasıyla tarih, saat ve alan bilgileri kayıt altına alınacak. Bu sayede temizlik sürecinin şeffaf ve etkin bir şekilde yürütülmesi hedefleniyor. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, dijital teknolojiyi kullanarak sağlık tesislerini daha güvenli, temiz ve modern hale getirmek için çalışmaların sürdüğünü ve hasta ve yakınlarının en yüksek hijyen standartlarında hizmet almasını amaçladıklarını belirtti.
- 13:26Söke Ovası sular altında kaldı: Binlerce dönüm arazi denize döndü
- 13:16Göztepe, evinde galip gelemiyor: İki aydır 3 puan sevinci yok
- 13:06ABD'den Türkiye'ye tarihi iade: Smyrna'nın kayıp heykeli yuvasına döndü!
- 12:56Altekma, İstanbul Gençlik ile rövanş için sahaya çıkıyor
- 12:47EGİAD'dan iş dünyasına yapay zeka hamlesi: Teoriden pratiğe geçiş!









