Aydın'da Büyükşehir Belediyesi'nden eş zamanlı yol çalışmaları
- 5 / 1
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi ekipleriyle birlikte merkezden kırsala kadar tüm ilçelerde alt ve üstyapı çalışmalarını eş zamanlı olarak yürütüyor.
- 5 / 2
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun öncülüğünde başlatılan bu proje, Aydın'ın tüm ilçelerinde hayata geçiriliyor. Ekipler, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla kentin ulaşım altyapısını güçlendirmeyi hedefliyor. Çalışmalar, Aydın'ın merkezinden kırsal mahallelerine kadar birçok noktayı kapsıyor.
- 5 / 3
Güncel olarak Efeler ilçesi Efeler Bulvarı ile Eğrikavak ve Şahnalı Mahalleleri, Didim ilçesi Yoran Caddesi, Sultanhisar ilçesi Malgaçmustafa Mahallesi, Yenipazar ilçesi Karacaören Mahallesi, Karacasu ilçesi Yukarı Görle Mahallesi, Köşk ilçesi Akçaköy Mahallesi ve Koçarlı ilçesi Yeniköy ve Bağcılar Mahalleleri'nde çalışmalar gerçekleştiriliyor. Vatandaşlar, hızla yürütülen bu hizmetlerden dolayı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkürlerini iletti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 16:2519 Mayıs'ta Atatürk Kent Parkı'nda bayram coşkusu
- 16:15Bayburtlu gençler sıfır atık ve çevreye duyarlılıkla buluştu
- 16:06Eker I Run 19 Mayıs Sanal Gençlik Koşusu başladı
- 15:56Kanatlı sektöründe hastalık riskini azaltma çabası: Biyogüvenlik masada
- 15:47Bilecikli sporcu Ecem Uygun, Türkiye Şampiyonası'nda çifte başarı elde etti










